We gaan het stokje overgeven

We gaan het stokje overgeven

35 jaar geleden zijn wij van Pesse naar Meppel verhuist na jaren gewerkt te hebben bij de Fortuna Hoeve in Pesse.
Als jong gezin Jaap -Cathy en Johnny zijn we naar Meppel vertrokken.

De eerste 2 jaar zijn wij in loondienst geweest bij de Meppeler Rij en jachtclub.
Deze ging er mee ophouden en zouden wij weer op straat komen te staan, wij hebben daarom de beslissing genomen om voor ons zelf door te gaan met de manege en dat heeft goed uitgepakt.
Roy is hier geboren.

We hebben deze jaren ons hard en ziel in het bedrijf gelegd en met heel veel plezier de manege weer opgebouwd tot wat het nu is.
Door de jaren heen zijn er heel wat ruiters en ruitertjes langs gekomen en er zijn er die nu met hun kinderen komen en dan zelf ook maar weer op het paard kruipen .

Natuurlijk komen we ook heel veel oud ruitertjes tegen op concoursen die rijden dus nog steeds(nu op een eigen paard of pony)
Het is leuk om dat te zien en zijn we best een beetje trots als je dan weet dat de eerste lesjes door jou zijn gegeven.
We gaan nu het stokje 1 januari 2020 doorgeven aan Roy en Colinda en wij hopen dat zij het met net zoveel plezier gaan runnen als wij hebben gedaan.
We willen iedereen bedanken voor de mooie tijd op de Manege Oosterboer en we hopen dat jullie Roy en Colinda de kans geven om het voor hen goed op te bouwen.

Op zaterdag 28 december geven wij nog een afscheid voor iedereen die ons nog even goeie dag willen zeggen .en Roy en Colinda willen leren kennen.

Groetjes Jaap en Cathy Westenbrink