Familie Westenbrink

Roy Westenbrink
Eigenaar / Fokker

Mobiel Roy: 06 83 23 22 06

Colinda Westenbrink
Eigenaar / Instructrice

Mobiel Colinda: 06 38 65 91 93

Jill Westenbrink
Dochter

Kane Westenbrink
Zoon

Waarom kiezen voor Manege Oosterboer?

Wij zijn familie Westenbrink en runnen Manege Oosterboer waar je paardensport vindt in de brede zin van het woord. Wij hebben een passie voor paarden/pony’s en delen dit graag met u. Er zijn paardrijlessen voor jong en oud, voor de recreatieve en de professionele ruiter.

De ponyclub Meppel en de landelijke rijvereniging Meppel geeft zijn lessen bij ons op de accommodatie. Het totaalplaatje van de paardensport kunt u bij ons vinden; er is fokkerij aanwezig, het opleiden van jonge paarden en het doortrainen van de gevorderde paarden.

Er wordt op onze locatie instructie gegeven voor de beginnende ruiter vanaf 6 jaar tot en met de gevorderde ruiters in de paardensport.

Manege Oosterboer een traditie!

Manege oosterboer is een begrip in Meppel en omstreken. Sinds 2020 hebben Roy en Colinda Westenbrink na 35 jaar het stokje overgenomen van Jaap en Cathy Westenbrink. De liefhebberij voor de paardensport zit in de genen en is terug te zien op manege Oosterboer; het welzijn van de paarden en pony’s staat hier voorop.

Door de ervaring op het gebied van paardenhouderij, paardensport en fokkerij is er genoeg ruimte voor jong en oud, recreatief en professioneel paardrijden. Op onze accommodatie zijn er mogelijkheden om paarden/pony’s te rijden, longeren, te stallen.

Wij beschikken over een all-weatherbodem, een zandbodem, een binnenbak, een stapmolen en diverse paddocks en stallen. Onze Manege heeft het veiligheidscertificaat “Veilig Paardrijden” en er wordt instructie gegeven door gecertificeerde instructeurs.

Wij vinden het welzijn van de paarden/pony’s een belangrijk aspect van onze manege, maar ook het welzijn van onze klanten is een pre.

Naast de paardensport kun je bij ons ook terecht voor kinderfeestjes, ruiterfit, dagkampen, clinics en lezingen en een jaarlijks ponykamp en natuurlijk een gezellige kantine waar u een drankje en hapje kan nuttigen.

Ons Team / Medewerkers

Er zijn veel medewerkers en vrijwilligers werkzaam op de Manege. Klik op de link hieronder voor een impressie.

Lees meer...

Onze Pony`s

Ieder jaar worden er bij ons Veulens geboren. U kunt foto`s en video`s bekijken via onderstaande link.

Bekijk onze pony`s

Onze Stallen / Pension Stalling

Wij hebben al onze stallen in eigen beheer. De stallen zijn opgedeeld in 4 secties, ruim gesitueerd en opgezet.

Bekijk onze Stallen

Reglementen en Prijzen

Onze Manege hanteert rijbaan- en huisreglementen. U kunt ze lezen via onderstaande link.

Bekijk Reglementen en Prijzen