Foto`s en Verslag Kom in de box! Manege Oosterboer open dag hippische bedrijven Drenthe

Kom in de Box 2014 Open dag Manege Oosterboer

[highlight align=”center” style=”default, different”]Op zondag 21 september hebben verschillende hippische bedrijven in Drenthe een open dag gehouden. Waaronder ook Manege Oosterboer te Meppel. Hieronder kunt u foto`s bekijken en een verslag lezen van onze stagiaire Bertine Pool.[/highlight]

 

[column size=”1/2″ margin=”” last=”no”]

Kom in de Box 2014

” Tijdens de open dag had Manege Oosterboer verschillende activiteiten georganiseerd voor de bezoekers. Zo kon je rond kijken in de stallen maar er was ook een kraampje waar je allerlei paarden spullen kon kopen zoals caps, rijlaarzen, rijhandschoenen, borstels, en poetskoffers. Maar ook andere dingen zoals sleutelhangers.

Ook hebben we een terrasje gebouwd waar je kon zitten maar ook kon staan aan statafels. Je kon ook rijles bekijken van de ponyclub die een spring les kregen van Cathy Westenbrink. daarna kon je pony rijden op de manege pony`s Amber, Aquarelle, Boy, Daphne en Lisette. Ook kon er op de kleine shetlander Sjors worden gereden.

Er werden rondritten verzorgd door Edwin Scholing en Roos Koning met hun Pony Wasti en een pony kar.Wat ook erg leuk was dat je hoefijzers kon beschilderen.

Het was een zeer geslaagde middag met ongeveer 700 bezoekers. Zij waren allemaal erg tevreden over hoe wij deze dag hebben georganiseerd.

Bertine Pool ”

[/column] [column size=”1/2″ margin=”” last=”yes”]

Impressie Kom in de Box 2014!

[/column]